Yellowbrick hoofdsponsor Nederlands Beach Frisbee Team

Persbericht-NBFT-Yellowbrick

 Afgelopen week hebben we mogen genieten van het succes van het Nederlands beach frisbee team. Nederland werd 9e op het WK en behaalde daarmee haar tot doel gestelde top 10 plaatsing.  Maar het NBFT behaalde nog veel meer. Voorafgaand aan het WK wist het team een samenwerking met Yellowbrick aan te gaan. Daarmee is het Nederlands Beach Frisbee Team het éérste Nederlandse Nationale team dat een grote sponsor weet aan te trekken. Lees hieronder of hier het persbericht. De opkomende mobiele parkeerdienst is een onderneming met veel parellelen met ultimate en zit bovendien niet ver bij de amsterdamse vereniging Crunch vandaan gehuisvest. De samenwerking met Yellowbrick is hier van uitzonderlijk belang want buiten de mooie shirts en de sponsoring van het team, laat Yellowbrick zien dat zij gelooft in de waarden die ultimate met zich meebrengt. Yellowbrick en het NBFT hebben op het WK een belangrijke stap gezet richting de legitimatie van de Nederlandse Nationale teams. We hopen beide nog vaak en langer terug te zien.

Wil je gebruikmaken van Yellowbrick, of je interesse tonen in hun product. Neem dan een kijkje op yellowbrick.nl en begin met slimmer parkeren. Handig want, slimmer parkeren is in de praktijk ook goedkoper parkeren (dan een parkeerautomaat). Goedkoper parkeren = meer geld = meer ultimate toernooien.

Namens het NBFT & UltimateNL,

Tot 2017!

<einde mailinglijst>

——
Yellowbrickzwartgeel1

Yellowbrick hoofdsponsor Nederlands ultimate beach frisbee team

Samen naar de top 10 in Dubai?

Yellowbrick is hoofdsponsor van het Nederlands ultimate beach frisbee team. Het mixt team bestaat uit 17 mannen en vrouwen. Tot en met 13 maart spelen ze het WK Ultimate Frisbee Beach (officieel:WCBU) in Dubai. De Nederlanders zijn top 10 kandidaten.

Ultimate frisbee is een snel groeiende en spectaculaire teamsport, die in de jaren zestig in de VS is ontstaan. Een team scoort door met de frisbee het vak aan de overkant van het speelveld te bereiken. Dit betekent hard sprinten, accuraat gooien en duiken om de frisbee te vangen. Ultimate is de enige teamsport waarbij zelfs op het niveau van het wereldkampioenschap geen scheidsrechter aanwezig is. Fair play en de tegenstander met respect behandelen zijn essentiële waarden die binnen de sport.

Door het sponsorschap toont Yellowbrick haar maatschappelijke betrokkenheid en verbindt zich aan de sport ultimate frisbee. “Er zijn veel overeenkomsten, ultimate frisbee is een upcoming en eerlijke sport. Wij zitten ook in een opkomende en snel groeiende markt, staan met betalen per minuut voor eerlijk parkeren en transparantie is een belangrijke waarde in onze organisatie”, aldus Emmy Huiskamp, manager marketing en communicatie Yellowbrick.

Over het Nederlands Beach Frisbee Team

In 2011 is het Nederlands mixed team opgericht voor het wereldkampioenschap in Italië. Het team eindigde als elfde. Twee jaar later deed een deel van de selectie van 2011, aangevuld met een aantal nieuwe spelers mee aan het EK in Spanje en behaalde wederom de elfde plek. De huidige selectie van het Nederlands Beach Frisbee Team voor het WK in Dubai bouwt voort op het team uit 2013. Streven is de top 10 op het WK in Dubai te halen.

Over Yellowbrick 
Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf en biedt sinds 2006 mobiel parkeren aan. Particuliere en zakelijke klanten bricken op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. Sinds 2013 is bricken ook mogelijk in België. Yellowbrick werkt samen met onder andere ANWB, FBTO, Hertz, ICS, Shell en Travelcard.

11054356_10153260045260209_3779646817581074431_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s