Structuur NTplan

Lees het plan hier: NT PLAN 2.0

{het plan is inmiddels van de baan en ligt bij de NFB voor de uitvoering; voor jouw gemak hebben we de kennis die toen is samengesteld hier nog op deze pagina beschikbaar gehouden}

Met het oog op EUC2015 en WUGC2016 hebben het topsport comité en het bestuur van de NFB de eerste stappen gezet richting een beleidsplan voor de Nationale Teams. Het doel is om net zoals in de meeste van onze buurlanden een structuur neer te zetten die zowel verticale (niveau) als horizontale (aantal leden) groei van de sport zal faciliteren om zo het Nederlandse Ultimate beter op de kaart te zetten. In dit document vindt u hun eerste gedachten over het inbrengen van structuur en uniformiteit met betrekking tot de organisatie, agenda en training.

Dit voorstel wil een manier beschrijven waarop de NFB in de nabije toekomst de structuur en organisatie van de Nationale Ultimate Frisbee Teams zou kunnen normeren. Basis voor dit voorstel is het denkwerk van nationaal team coördinatoren en coaches uit 2012.

Nieuws over selectietrainingen volgt later dit jaar.

Voel je je aangesproken om theoretisch (meedenken, feedback geven) of uitvoerend (zie functie profielen) mee te werken? Neem dan contact op via topsport@frisbeesport.nl.

Voor vragen en suggesties, neem contact met ons op.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s